14.06.2024
NaslovnicaLifestyleAko bilo koja žena može imati vašeg muškarca - Pustite joj da...

Ako bilo koja žena može imati vašeg muškarca – Pustite joj da ga ima zauvijek

Ne trudite se previše oko vijernosti vašeg muškarca, pustite ga da pokaže svoje pravo lice.

Zašto bi se žena stresirala oko toga da li će je muškarac prevariti kada mu može pustiti da joj sam pokaže? Ako previše pazite na svog muškarca ili strahujete da će vas prevariti tada činite grešku. Pogrešno je činiti sve da bi osigurale vijernost svog muškarca.

Pogrešno je kontrolisati ga, uhoditi, zabranjivati mu određene stvari, napominjati ga da bude vijeran. Pustite da vam sam pokaže kakav je. Pustite mu da dokaže svoju vjernost bez da ga vi ispravljate. Ako bilo koja žena može imati vašeg muškarca – pustite joj da ga ima zauvijek.

Ne treba vam muškarac koji može biti bilo čiji. Kada muškarca držite pod svojom kontrolom tada mu ne dopuštate da pokaže svoje pravo lice. Sve mu dopustite, sve što želi i što mu padne na pamet. Pustite ga na putovanje sa prijateljima, pustite ga da izađe u grad kada mu se izlazi.

Pustite da ostane u gradu poslije posla. A zatim, obratite pažnju kako se ponaša. Pretvorite se u detektiva i istražite koliko vam je vijeran. Ni jedna žena svog muškarca ne bi trebala podsjećati da joj treba biti vijeran ili da je treba voljeti više.

Pustite da se ponaša shodno onome kakva je ličnost, tako ćete znati da li vam je uopšte suđen ili nije. Ako muškarac shvata da pored sebe ima ženu koju smatra blagom i koju ne želi izgubiti – on je nikada neće prevariti. Zato mu dopustite da pokažet šta stvarno misli o vama i osjeća prema vama.