23.04.2024
NaslovnicaKutak+OstaloIz muškog ugla: Zašto mladi muškarci ulaze u ljubavne veze sa starijim...

Iz muškog ugla: Zašto mladi muškarci ulaze u ljubavne veze sa starijim ženama?

Otkrivamo vam 5 razloga zašto mladi muškarci radije biraju starije žene nego svoje vršnjakinje:

1. Starije žene znaju šta žele od života. One su iskusne i znaju šta žele. Ona nikad neće nazvati partnera iznenada i reći da se seli na drugi kraj zemlje jer je tamo našla posao koji joj se svidio. Starije dame nisu ovako nepromišljene. Sigurne su u ono što žele i vole, ne biraju dugo i ne muče su nedoumicama.

Takođe ne osjećaju potrebu da mijenjaju partnera. Sa njom možete biti sigurni da se ona neće predomisliti za nekoliko dana. One mogu da žele i ozbiljnu vezu i zafrkanciju, ali svakako će sve otvoreno reći.

2. One su iskusne. Starije žene su iskusne u svim aspektima života, od ljubavi do posla.

Zato je život sa njima lakši. One su uglavnom mudrije od mlađih žena. Starije žene znaju mnogo o ljudskim odnosima i vezama, pa zato ne očekuju nemoguće od muškaraca. Znaju koliko je važno da otvoreno razgovaraju o svojim osjećanjima, a ne da muškarac nagađa šta one žele.

Uvijek se trude da naprave kompromis. Kao rezultat toga, sa njima je život mnogo lakši.

3. Ne treba im stalna pažnja. Starije žene ne zovu stalno da provjere gdje ste i šta radite i ne trebaju vašu pažnju po cijeli dan. One imaju svoj život.

Ne traže od vas objašnjenja zašto niste na vrijeme odgovorili na poruku ili zašto ste propustili njihov poziv. Ne smeta im ukoliko ste zauzeti nečim drugim, ali zato svaki vaš susret bude sjajan i pun lijepih utisaka.

4. Samouvjerene su i nezavisne.

Starije žene očaravaju sve vaše članove porodice i prijatelje svojim stavom. Možda je teško prihvatiti da ste u vezi sa starijom ženom, ali onog trenutka kad je upoznaju svi se oduševe njome. To je ono što muškarci vole kod starijih žena: one imaju mnogo samopouzdanja, nikada se ne ponižavaju i ne kritikuju.

Ukoliko primjete mane na sebi, one počinju da rade na tome i ne žale se. Takođe su nezavisne. One same stvaraju svoju sreću.

5. Prizemne su i imaju realan pogled na život. One čvrsto stoje sa nogama na zemlji. Ne samo da znaju šta žele, već na to gledaju realno.

Ona nikad neće tražiti od muškarca da uradi nešto nestvarno da bi dokazao svoju ljubav prema njoj. Ne očekuje da za nju pomjeriš planine i ne igra igrice. Odmah kaže šta želi od muškarca.