25.06.2024
NaslovnicaKutak+Muškarci ovakve žene nikad ne zaboravljaju

Muškarci ovakve žene nikad ne zaboravljaju

Postoji nekoliko razloga zbog kojih muškarci nikada ne zaboravljaju stare ljubavi i žene sa kojima su proveli određeno vreme. Prema priznanju jačeg pola otkrivamo vam neke od tih razloga u nastavku…

Osjetljive i ljubazne
U doba feminizma, jači pol je osuđen na jake i žene sa jednakim pravima. Međutim, i muškarci imaju osjećanja i ponekad im je potrebno da razgovaraju (ili čak plaču) da bi bili shvaćeni. Najvjerovatnije, ako ga tešite i ponašate se kao prijatelj, a ne samo kao ljubavnica, neće vas lako zaboraviti. Budite jake i svoje, ali imajte na umu – djevojka koja zna da sluša i daje savjete, može da otvori bilo koja vrata.

Nezavisne
Vjekovima su muškarci toliko navikli da budu rudari, ratnici i “cool” biznismeni da nisu primijetili kako se svijet promijenio. Stoga, uspješna nezavisna žena na direktorskom položaju, sa zavidnim bankovnim računom, poslovnom oštroumnošću i štiklama ‘Saint Laurent’, još uvijek kod mnogih izaziva kulturni šok. Uglavnom se plaše takvih žena – međutim, ne prestaju da sanjaju o njima.

Neprihvatanje
Muškarci su kao djeca – sanjaju o vozu, koji im majka nikada nije kupila. Odbili ste ga – njegov san se slomio, vrh nije osvojen, rana je u srcu, a samopoštovanje je uglavnom slomljeno… Prirodno je da će se on toga sjetiti.

Smisao za humor
Ne, nije neophodno da budete komičar – možda će fontana šala s vaših usana samo uplašiti čovjeka. Ali duhovite šale, veselo raspoloženje i samoironija privlače poput magneta. Takve blistave osobe nikada se ne zaboravljaju.

Predivan izgled i duša
Njegovana, lijepa odjeća i magična linija kuka – ovo je predivno. Ako se ispostavi da interesi, karakter i životni principi budu tako lijepi i živopisni kao i izgled, to je impresivno. Ovo je rijetkost – i zato takve žene dugo ostaju u sjećanju, a gomile praznih modnih ljepotica se odmah zaboravljaju.