Free Porn
xbporn
18.07.2024
NaslovnicaKutak+Pronađite partnera s kojim vam je sjajno, loše vam može biti i...

Pronađite partnera s kojim vam je sjajno, loše vam može biti i samima: 8 osobina slabog muškarca

Svaka žena sanja o snažnom muškarcu. Mada, nije toliko bitna fizička snaga, koliko moralna i psihološka. Slabost čovjeka se ne mjeri mišićima i snagom, već onim što ima za ponuditi svojoj dami. U nastavku donosimo 9 osobina koje obično ne posjeduju jaki muškarci:

1. Morate riješiti sve probleme. Snaga je, između ostalog, sposobnost suočavanja s problemima, a to je vrlo važno za vezu. Kad se oba partnera trude riješiti svakodnevne probleme, to je dobra stvar. Ali ako sve vi radite i rješavate probleme za oboje, onda vjerovatno pored sebe imate slabog muškarca.

2. Zanemaruje vas, ali ugađa drugima. On te uzima zdravo za gotovo. Njemu je važno da drugi imaju visoko mišljenje o njemu, zato se oko njih mnogo više trudi nego oko vas.

3. Nije tu kad ga trebate. Uvijek se žuri da pomogne svojim prijateljima, ali ne i vama.

Možda ste mu dali do znanja da ćete uvijek biti tu pa je dobio utisak da se ne mora truditi oko vas.

4. Sebičan je. Sebičan je u krevetu, u finansijama. Želi da sve bude onako kako on želi, ne zanima ga vaše mišljenje. On misli samo na sebe, a vi patite. Ne dopustite mu da vas iskorištava.

5. Izbjegava sukobe i nije uvrijeđen kad ga kritikujete. Slabu osobu je teško uvrijediti jer izbjegava bilo kakav sukob. Radije bi šutio nego se branio. To što ga ništa ne dotiče ne znači da je snažan već naprotiv, ili je ravnodušan ili nezainteresovan.

6. Nikada vas ne štiti, čak ni kad vas drugi vrijeđaju. Ne zauzima se za vas kad je to potrebno. Čovjek koji vas voli uvijek će se truditi da se osjećate prijatno i prihvaćeno, a svako ko vas uvrijedi imaće šta čuti od njega.

7. Sakriva svoja stvarna osjećanja.

Slab čovjek nikada ne pokazuje svoja osjećanja, jer se boji da će to donijeti probleme i zakomplikovati stvari..

8. Ne preuzima odgovornost. Za vaše riječi i djela, za bilo šta uopšte. Uvijek okreće strelice prema drugima. Ovo je ponašanje je ogledalo djetinjaste i slabe osobe.