Free Porn
xbporn
17.07.2024
NaslovnicaLifestyleLjubav i vezeSavjet psihologa: “Vaša žena ovo nikad neće tražiti, ali ona to stvarno...

Savjet psihologa: “Vaša žena ovo nikad neće tražiti, ali ona to stvarno želi.”

Želi da je iznenadite nekom staromodnom gestom, a ne nečim što ste vidjeli u filmu. Zapravo, ne treba joj svirati serenade,ne treba joj buket od stotinu ruža, treba joj samo jedna ili dvije ruže, samo da osjeti da vam je stalo. Ali ona to nikad neće tražiti.

Potrebno joj je nešto što je romantično samo za vas dvoje. Iznenadite je doručkom ili ponesite kavu nakon što je naporno radila cijeli dan. Iznenadite je filmskom večeri i odaberite film za koji znate da voli više od svega. Dajte joj do znanja da primjećujete sitnice.

Želi da je zagrlite s leđa. Želi da je ponesete na leđima kad joj visoke pete nanesu bol. Trebate je da se brinete o njoj. Želi da vučete prste uz njezinu ruku, kroz njezinu kosu. Želi znati da je želite dotaknuti kao refleks koji jednostavno osjećate kao nešto ispravno.

Nikad se ne želi osjećati kao djevojka koje se sramite. Želi da kažete pred prijateljima da je ona vaša djevojka. Želi da se šalite s njom ili joj poljubite obraz, da budete potpuno isti s njima kao što ste s njom. Ne želi se osjećati kao djevojka koju samo vodite unaokolo, kao vaša pratilja i ništa drugo.

U čudnim, slučajnim trenucima, kada to nitko ne bi očekivao, želi da joj kažete da je volite. Kad se šminka, s punđom na vrhu glave, u velikom džemperu, kad pomisli da nije lijepa, želi da joj kažete da je najljepša djevojka na svijetu. Želi da je čvrsto zagrlite, kao da se bojite da ćete je izgubiti već u sljedećem trenutku. Te sitnice su joj važne.

Ne želi biti ono čega se sjetite samo kad je kasno i ne želite sami spavati. Ne želi biti ona s kojom se pretvarate da gledate film, samo zato da možete provesti nekoliko sati u njenom naručju. Želi biti ona zbog koje planirate unaprijed, ona zbog koje ćete trebati nekoliko dodatnih minuta da bi stvari postale posebne.

Želi dobiti nešto od vas na običan dan, čokoladu ili cvijet koji ćete pokupiti na putu do njenog doma. Želi da pokucate na njezina vrata s pizzom u naručju, bez ikakvog razloga, samo da biste je nasmijali.

Želi znati da je sigurna s vama. Želi da ste tamo zbog nje kad se osjeća loše, kad se osjeća sama. Ona želi sreću. Ona želi ljubav. Ona želi vas.