22.06.2024
NaslovnicaLifestyleLjubav i vezeSLABIĆI NE POSTUPAJU OVAKO - Evo kako da prepoznate pravog muškarca koji...

SLABIĆI NE POSTUPAJU OVAKO – Evo kako da prepoznate pravog muškarca koji će uvijek biti uz vas

Ukoliko želite pravog muškaraca nekoga ko će stati uz vas, dati vam vjetar u leđa, raširiti krila… Ako vam je dosta slabih partnera koji uvijek sebe stavljaju na prvo mjesto, onih koji žele da gubite, ljubomorni su na vaš uspjeh, viču, prenose negativu… Onda vam otkrivamo tajnu – kako da prepoznate pravog muškarca!

“Hoćete li stati iza nje i podržati je, iako upravo u tom trenutku prolazite kroz oluju koja bjesni u vama?

Hoćete li preuzeti svoj zadatak kao čovjek i voditi iako je put blatnjav, trnovit, strm i na momente sumoran?

Hoćete li moći da budete razumljivi i nježni, osjećajni i razboriti čak i kada u vama ključa i kada biste željeli da počnete da se migoljite posle svega? Ili ćete dozvoliti emocijama da vode ovu igru, prepustiti se težini tereta i jednostavno odustati?

Pravi muškarac se neće riješiti problema, već će se suočiti sa njim.

Suočiće se sa svim što mu stoji na putu između njega i njegove žene. Takav čovjek će učiniti sve što je u njegovoj moći da razriješi situaciju za najviše dobro i jednog i drugog, pa čak i ako je tako teška, sabraće svu svoju hrabrost i svoju snagu i poniznost srca i krenuće, iako ne zna, kako će se to završiti za njega. Njegov posao je da zaštiti, da tješi, da uzme svoju ženu u naručje i prenese je preko požara, čak i ako zna da će vjerovatno izgorjeti.

Tek kada muškarac fizički doživi ono što žena zaista osjeća, između njih se pojavljuje energija prisustva i autentičnosti.

Iz knjige “Ja sam koji volim život”, Urban Urbanc