Free Porn
xbporn
18.07.2024
NaslovnicaLifestyleŽenama se neće svidjeti: Ovo je 11 razloga zbog kojih muškarci navodno...

Ženama se neće svidjeti: Ovo je 11 razloga zbog kojih muškarci navodno ostavljaju žene

On je novinar. On je zabavan, smiješan i atraktivan tip. Sam za sebe ipak kaže kako ne zna sa ženama, ali je spremno podijelio svoj dnevnik ljubavnih iskustava s nama i otkrio nam nekoliko korisnih savjeta razmišljanja muškog roda.

Priznao nam je kako je nedavno čitao jedan ženski časopis i u njemu pronašao zanimljivu anketu – žene kao najčešći razlog prekida navode ove tri činjenice:

1. On se promijenio
2. Nismo si više odgovarali
3. Prevario me je

“Kada sam bio mali, izluđivalo me je kada su moji roditelji na svako „ne“ odgovarali s „jer sam tako rekao/la“, uvijek sam želio znati razlog”, kaže Santos. Upravo zato će nam navesti razloge prekida muškaraca sa ženama, kako bi one bile u mogućnosti predvidjeti kraj.

Santos navodi ove razloge:

1. Dosadilo mi je

Osim ako nije nogomet u pitanju ili neka meni omiljena pjesma, moj raspon pažnje je fascinantno kratkog vijeka, priznaje. Svjestan sam kako u vezi ne može uvijek biti uzbudljivo, ali dok čekam na neke zanimljivije trenutke u tim fazama dosade, veza ozbiljno visi o koncu. Ako se uz sve to počnem baviti nekim aktivnostima s više posvećenosti i žara, veza je definitivno osuđena na propast!

2. Jedan od nas je previše ozbiljan

Za ovaj razlog navest ću dva primjera; Prvi je kada ja vezu ne smatram ozbiljnom, pa mi je dovoljno vidjeti ju samo jednom tjedno, iako bi ona htjela češće. Drugi je kada ja vezu smatram ozbiljnom, a ona recimo flerta sa drugim muškarcima i meni to smeta, u tom sam slučaju ja preozbiljan.

3. Pregorijevanje, izgaranje

Veza nedvojbeno može pretrpjeti izgaranje ukoliko do nekih prekretnica brzo dođe, recimo upoznavanje roditelja ili neki sličan veliki događaj. U ovom slučaju veza mora biti čvrsta, bez „izleta“ sa strane i potkrijepljena dobrim sexom. Kada preživim to izgaranje, osjećam se ponosno kao kolonisti nakon što su pobijedili u ratu za neovisnost.

4. Dolazim u iskušenje prevariti ju

Dao sam sve od sebe kako ne bih varao, ali kada sam dobio snažne porive prevariti svoju djevojku, znao sam kako je vrijeme prekinuti s njom. Drago mi je što za sebe znam kako ne moram prolaziti kroz fazu varanja, meni je dovoljan taj konstantan poriv kako bih cijeloj toj priči stao na kraj.

5. Svi su moji prijatelji prekinuli sa svojim djevojkama

Svjestan sam kako je ovo jedan od najnezrelijih razloga na ovoj listi, ali… Dok sam se ja sa svojom djevojkom „urnebesno“ zabavljao izležavajući se na krevetu i gledajući „Vrag nosi Pradu“, moji odnedavna slobodni frendovi su se provodili na karaokama pjevajući „Don’t Stop Believin“ (kako ironično) i luđački se zabavljalii u gradu do ranih jutarnjih sati. U takvim se trenucima u meni budi ljubomora, bilo bi mi puno lakše kada bismo svi u mirnu subotnju večer bili sa svojim partnerima.

6. Odvojeni život

Ako se jedno od vas seli u neki drugi grad radi posla ili nekih drugih životnih promjena, smatram kako ne treba odgađati prekid, najbolje je u većini slučajeva tu vezu završiti.

7. Sebični osjećaji

Kako bi veza opstala, morate biti nesebični, uložiti svoje vrijeme i cijeloga sebe za uspjeh. „Moje vrijeme“ je meni prijeko potrebno za rad na karijeri, nekoj životnoj promijeni, za putovanja i sl. Kada sam u tom sebičnom razdoblju, ne mogu se posvetiti djevojci i našoj vezi.

8. Pogrešno pročitani osjećaji

Ovaj razlog je najnepravedniji od svih razloga. Oba spola čine ovu pogrešku – uđete u vezu i sve se čini tako divno, tako fantastično. Kada nakon nekoliko tjedana shvatiš kako si ušao u to iz nekih pogrešnih razloga, odrađuješ sastanke preko volje- nema druge, iz toga brzo trebaš izaći!

9. Ona se ne sviđa mojim prijateljima ili obitelji

Strahovito cijenim i jako mi je bitno mišljenje moje obitelji i prijatelja jer me oni najbolje poznaju, a i zaslužili su pravo reći svoje mišljenje. Isto tako, oni su sposobni vidjeti ono što ja ne vidim, jer sam u tom trenu možda previše zaslijepljen samom njenom pojavom i ne vidim dalje od toga.

10. Uzimam ju zdravo za gotovo

Dobre veze s vremenom postaju jednostavne, ali mora postojati neka napetost, posebno u početku. Ako su prejednostavne, manjkaju izazovima. Osjetim li kako ju mogu imati bilo kada i bilo gdje, s vremenom će mi dosaditi i iz tog razloga ću ju napustiti. Ovo gotovo uvijek završava time što me želja ponovno počne hvatati kasnije, dakle,ipak se predomislim, ali bude prekasno. Nikako naučiti!

11. Depresivna je

zenaU životu i u komunikaciji, brzo završavam s ljudima turobnih misli, depresivcima, napetim ljudima koji se stalno na sve žale i zanovijetaju. Ne očekujem od nekoga konstantnu sreću i dobro raspoloženje, ali ako me čini nesretnim svaki puta kada ju vidim, čemu ostati s njom?

Rich Santos uistinu je jedna zanimljiva pojava nadarena smislom za humor i drugim pozitivnim osobinama, ali ni njegovo mišljenje, nažalost, ne odudara od većine njegova spola (a zašto i bi?). Dok sam pisala ovaj članak, a sve više privodeći ga kraju, tražila sam u svojoj glavi idealnu ženu njegova (njihova) života. Jesam li ju našla? Nikako! Ako ih ne zabavljate, drage žene, njihova će pažnja „odvrludati“ u drugom smjeru. Ako ste previše ozbiljni ili pak niste, ni to neće na dobro izaći. Sagorijeti bi mogli jako brzo, pa je najbolje barem dva puta mjesečno pripremiti im neki turbo spektakl, gledati s njima ratne filmove, utakmice, navijati, urlikati, zavijati, kako ne bi patili što su njihovi frendovi solo i provode se. Da, njemu se sviđate, ali ne i njegovoj majci, bratu, teti, stricu, najboljem frendu i inima iz njegova okruženja – i tu ste, eto, izgubile bitku. Viđate li se s njima redovito, misle kako vas mogu imati bilo kada i bilo gdje, pa ste im dosadni, pa odu, pa se predomisle… tko bi to sve shvatio? Ostali ste bez posla, zapali u financijsku krizu, bojite se smaka svijeta… STOP! Oni, naime, vole nasmiješene žene, bez problema, koje će ih znati razveseliti. Možda bi bilo najbolje osmisliti neki program kojim bi svaki pripadnik muškog spola mogao pecizirat kvalitete svoje voljene i učiniti ju takvom. I sve to, naravno, neka bude podložno promjeni s vremena na vrijeme – kako im ne bi dosadilo.

prof. Ivana Grbavac