23.09.2023
NaslovnicaKutak+Bog će vam poslati srodnu dušu kada ste spremni istinski voljeti… a...

Bog će vam poslati srodnu dušu kada ste spremni istinski voljeti… a ne kada želite da se to dogodi

Često volimo misliti da imamo sve isplanirano. Možda ste donijeli odluku da ste spremni upoznati ljubav svog života, ali trebate znati da vam Bog neće poslati vašu srodnu dušu sve dok vaše srce nije uistinu spremno ponovno voljeti.

Svi volimo misliti da točno znamo “što” i “kada” se stvari događaju, ali život uopće ne funkcionira tako. Istina je da ne možemo kontrolirati svoju sudbinu – taj dio moramo prepustiti Bogu. On ima plan za nas i važno je da pustimo da se stvari odvijaju onako kako su suđene.

Možda ste upoznali nekoga tko vam se činio kao božji dar kada ste ga prvi put vidjeli. Vjerovali ste da je ta osoba vaša srodna duša… čak i kada su postojali neki znakovi koji su vam jasno govorili da to uopće nije ono što mislite. Na kraju je veza propala jer je tako bilo suđeno od početka.

Bog vam neće poslati vašu srodnu dušu sve dok vaše srce nije doista spremno za susret s njom

Ako niste zadovoljni sobom, ako se ne osjećate dobro u ovom trenutku svog života, onda očito niste na tački da upoznate svoju srodnu dušu. Prvo treba poraditi na sebi, poboljšati svoj život, naučiti biti dobar prema sebi i prestati tražiti sreću u drugim ljudima. Tvoj život je prekrasan. Niste nepotpuni, ne trebate nikoga da vas upotpuni – osoba koja dođe u vaš život učinit će to kako bi vam donijela više sreće nego što već imate.

Vaša srodna duša će doći u vaš život kada vaše srce bude znalo kako si dati ljubav i kada budete spremni posvetiti se zauvijek vezi.

Ako još uvijek niste preboljeli prošle veze ili vas prošlost još uvijek proganja, onda je očito prerano razmišljati o novoj vezi, pravoj ljubavi. Moraš dovesti svoje stvari u red, moraš raščistiti svoj život, moraš zatvoriti vrata prošlosti i izliječiti se od svega što ti se dogodilo da budeš dobro i da budeš spreman za susret s osobom s kojom ideš upoznati te provesti ostatak života.

Bog će vam poslati ovu osobu, ali morate vjerovati njegovom planu, njegovom vremenu, njegovom načinu rješavanja stvari.

Ne pokušavajte prisiliti nekoga da vas voli i ne pokušavajte se upustiti u vezu samo da ne biste bili sami. Vaša srodna duša neće ući u vaš život ako niste stvarno spremni da je upoznate. Prvo morate naučiti biti dobro sami.

Postavite si sljedeća pitanja : Kako biste voljeli biti kada vas sretne vaša srodna duša? Kakav bi ti volio da bude tvoj život?

Razmislite jeste li doista spremni odreći se života koji sada imate i izgraditi život s drugom osobom…zauvijek. S kakvom bi osobom volio biti? Kakva bi trebala biti ova tvoja srodna duša?

Ova pitanja pomoći će vam da bolje shvatite da trenutak kada će vaša srodna duša ući u vaš život odlučuje Bog. Ne možete tačno izračunati kada će se to dogoditi. Možete samo naučiti raditi na sebi, brinuti se o sebi, transformirati se i biti najbolja verzija sebe. A za ostalo će se pobrinuti božanstvo.