04.12.2023
NaslovnicaKutak+Čekaj čovjeka koji će ti dati da osjetiš kako ti "rastu krila"

Čekaj čovjeka koji će ti dati da osjetiš kako ti “rastu krila”

Nema ništa loše u tome da ste slobodni. To jednostavno znači da čekate nekoga tko će vas voljeti onako kako zaslužujete.

I to je normalno.
Normalno je čekati da vam netko preokrene svijet naglavačke, definitivno nema ništa loše u tome da budete izbirljivi dok vam se taj poseban netko ne pojavi. Normalno je – biti sam, dok ne shvatiš sebe, saznaš što želiš i što ti treba u životu. Ne žuri mu se.

Čekajte muškarca od kojeg ćete imati leptiriće u trbuhu. Onaj zbog kojeg ćete se osjećati lijepom i snažnom. Onaj koji će osvijetliti tvoj svijet čim ga vidiš. Onaj koji će ti nedostajati. Koga ćeš htjeti?

Čekaj muškarca koji će te obožavati. Onaj koji će ti svaki dan govoriti koliko te cijeni i voli. Da će ti donijeti sreću.

Čekajte muškarca koji će naći vremena za vas. Kome je uvijek drago vidjeti te i nikada neće otkazati svoje planove s tobom.

Čekajte muškarca koji će vas podržati. Čiji snovi i ciljevi odgovaraju vašima. Tko želi da budeš bolji i pomaže ti u tome.

Čekaj čovjeka koji u tvoj svijet unosi iskru. Takvo kakvo do sada niste osjetili. Koji će rasplamsati strast. Koja pali život.

Čekaj muškarca koji će biti ponosan na tebe. Tko će vas motivirati da budete bolji i tko će s vama slaviti vaše pobjede. Čovjek koji će biti vaš glavni obožavatelj.

Čekajte muškarca kojeg će voljeti vaši prijatelji i obitelj. Onaj koji su željeli za tebe mnogo godina.
Kad prestanu govoriti da zaslužuješ bolje, samo im je drago što si našao svoju sreću.

Čekaj čovjeka koji će ti dati da osjetiš kako ti rastu krila. I čini ti se da možeš osvojiti cijeli svijet. I čini se da je sve u redu kada je on u blizini. Kad ste zajedno.