23.04.2024
NaslovnicaKutak+Dokazi prave ljubavi: Rečenice koje muškarci često izgovaraju kada zaista vole ženu

Dokazi prave ljubavi: Rečenice koje muškarci često izgovaraju kada zaista vole ženu

Muškarci se teže otvaraju kada je ljubav u pitanju. Nekima je jako teško da pokažun svoje emocije. Na kraju krajeva, na ovim prostorim važi pravilo da pravi mačo muškarac mora da bude ozbiljan, miran i bez emocija.

Ako je muškarcu zaista stalo do vas ovih 8 fraza će izgovoriti sigurno.

To me je podsetilo na tebe

Ova fraza pokazuje da vaš partner misli na vas čak i kada niste zajedno.

Daje vam nadimke i tepa vam

Jači pol se na ovaj način ponaša samo pored žene isred koje mu je prijatno, kojoj veruje i do koje mu je zaista i stalo. Ovo je način da se potpuno zbližite na emotivnom nivou.

Dozvoli mi da ti pomognem

Ovom izjavom želi da vam pokaže da je uvek tu za vas i da možete da se oslonite na njega.

Nedostaješ mi

Kada ovo izjavi, on time priznaje svoja duboka osećanje prema vama. Međutim, važno je u kojim situacijama vam to ovori. Ako je to isključivo kada je usamljen ili mu je dosadno, onda to nije ljubav, ali ukolko ovakve poruke dobijate od njega kada je na poslovnom putu ili u izlasku sa prijateljima, to znači da mu je zaista stalo do vas.

Prelepa si

Ako vas obasipa komplimentima i trudio se da učini da se osećate kao najlepša žena na svtu, verujte da je u pitanju prava ljubav.

Brinem se

Muškarac će se zanimati za vaše probleme jedino ukoliko mu je zaista stalo do vas. Ako je uvek tu kada vam je teško i želi da zna sve o onome što vas muči, on je onaj pravi.

Volim te

Najočitija fraza, ali u njoj je sadržana sva hrabrost i otvorenost. Ovo pokazuje i želju da bude potpuno iskren sa vama.