Free Porn
xbporn
18.07.2024
NaslovnicaKutak+MudrostiKada padneš u očaj i iskušenja – sjeti se OVOGA!

Kada padneš u očaj i iskušenja – sjeti se OVOGA!

Budi u povjerenju da imaš sve što ti je potrebno i da se sve savršeno uređuje za tebe. Božja ljubav je bezuvjetna i na tvoju čistoću donosi ti ljude sličnih vibracija. Odustani od potrebe da „ispravljaš krive Drine“ i da druge uvjeravaš što ti jesi. Zar je vrijedno da gubiš ono najsvetije u sebi radi neke rasprave, radi potvrđivanja da si ti dobra osoba? Neka drugi misle što god žele. Nitko tebe nije promijenio, stoga ni ti svojim prisustvom nećeš nikoga promijeniti. Otpusti druge, brini se o sebi pod okriljem Uzvišenog koji te čuva, vodi i usmjerava. Fizički se udalji od izvora patnje, okruži se energijom koja te podiže, pomoli se za razrješenje situacije. Što god da se dogodilo, neka se presijeku sada sve disfunkcionalne energetske niti koje su kreirane u toksičnom odnosu, neka se sve štetne posljedice uklone sa svih razina tvog bića, neka te ispuni sada energija iscjeljenja i neka te zaštiti Božanska svjetlost, tako da jedino ljubav bude prisutna u tvom životu.

Znaš svoj put bolje nego bilo tko drugi. Imaš Boga i uzvišene vodiče koji te usmjeravaju i koji se staraju o tebi. Ne pričaj nikome o svojim planovima, željama i snovima. Budi u tišini. Budi u povjerenju da imaš sve što ti je potrebno. Budi u spokoju da se sve savršeno uređuje za tebe. Ne žuri da sve bude sada i odmah. Raduj se trenutku u kojem jesi. Budi u miru i ne ulazi u rasprave koje narušavaju ostvareno blagostanje. Nitko te neće vidjeti kako ti sam sebe vidiš, čak ni ta slika koju o sebi nosiš nije stvarna.

Otpusti potrebu da se drugom pokažeš u projekciji koju si izgradio, kada taj neko gleda samo kroz svoje oči i svijet vidi jednako „točno“ kao i ti. Ne gubi svoj balans u silnim objašnjenjima. Ne crpi svoju energiju na riječi kako bi pokazao ili dokazao nekome da nisi ono što taj netko vidi u tebi.

Radio si dugo da budeš tu gdje jesi. Prošao si mnoga odricanja u životu zbog posvećenosti koju si odabrao. Nitko i ništa nije vrijedno tog unutarnjeg blagostanja, jedinstva s Beskrajnom Inteligencijom, s onim što ti uistinu jesi. I taj drugi to isto jest, ali je možda kidnapiran od strane uma i ne vidi to. Oslobodi se forme kako nešto treba biti i budi bez straha.

Sloboda i podrška ti stiže od Stvoritelja. Ona je bezuvjetna i na tvoju čistoću donosi ti ljude sličnih vibracija. Odustani od potrebe da „ispravljaš krive Drine“ i da druge uvjeravaš što ti jesi. Koga je briga? Zar je vrijedno da gubiš ono najsvetije u sebi zarad neke rasprave, zarad potvrđivanja da si ti u stvari dobra osoba? Imaš pravo na svoje osjećaje i oni su za tebe najvalidniji pokazatelj gdje trebaš biti i kojim putem dalje ići.

Neka drugi misle što god žele. Imaš pravo reći NE kalupu koji ti se nameće, koji bi kao „prosvijetljena“ osoba trebao ispuniti. Imaš pravo na bijes, na razlaz, na zaborav, na slobodu, da ti nešto nije ugodno i da zauzimanjem za ono Božansko u sebi poštediš sebe naizgled dobronamjernih ljudi. Nikakvo dobročinstvo ne činiš ako rasipaš svoju energiju, ako je kao donator poklanjaš onima koji se time hrane.

Nitko tebe nije promijenio, stoga ni ti svojim prisustvom nećeš nikog promijeniti. Otpusti druge, brini o sebi. Čak ni to ne možeš, bez Uzvišenog koji te čuva, vodi i usmjerava. Ništa nije vrijedno toga da dokazuješ svoja unutarnja stanja nekom tko te od starta pogrešno razumije.

Reci hvala! Hvala što dolazi do eksplozivnih situacija u kojima te nešto veće od tebe spašava da dalje srljaš u svoj emotivni ponor. Reci hvala što se to dogodilo SADA, a ne nekad u budućnosti, kada potpuno izgineš pokušavajući da budeš ili dokažeš nešto što nisi.

Reci hvala što je sve tako jasno kao dan i ako ne znaš kako dalje sam, TRAŽI POMOĆ! Fizički se udalji od izvora patnje, okruži se energijom koja te podiže, pomoli se za razrješenje situacije, predaj svoje emocije Univerzumu i zatraži od Stvoritelja da dođe na mjesto gdje je tvoj um.

Predaj svoj um svojim vodičima, jer te je pod tvojom kontrolom doveo u istu zamku gdje si već bio. I pomoli se da budeš jak i emotivno discipliniran da se skloniš od onog što je nanijelo povredu tvom energetskom Biću, tvom unutarnjem djetetu i svemu onom što trenutno osjeća napetost.

Život je čudan i donosi ti iskušenja točno tamo gdje si i ranije padao. Ne nasjedaj ponovo, po milijunti put na „pomoć“ koja ti se nudi, koja je samo odijelo potpuno druge energije. Ti nisi netko drugi. Netko drugi nije ti. Život te sada oslobađa drame i patnje u kojoj si sudjelovao i pomozi sebi u tome.

Harmonija je moguća, iako su se stari dijelovi tebe ulovili na uzbuđenje koje stres i rasprava donosi. Oprosti. Oprosti i sebi i drugima za sve neugodnosti koje ste izazvali i sada odstupi hrabro dalje.

Ne uskraćuj sebi ljubav, samo zato što si sebe ponovo uveo u davno poznatu situaciju kaosa i nemira. I dalje vrijediš. I dalje zaslužuješ najbolje. I dalje si voljeno Biće Univerzuma kojem je mir prirodno stanje.

Što god da se dogodilo, neka se presijeku sada sve disfunkcionalne energetske niti koje su kreirane u toksičnom odnosu, neka se sve štetne posljedice uklone sa svih razina tvog Bića, neka te ispuni sada energija iscjeljenja i neka te zaštiti Božanska svjetlost, tako da jedino ljubav bude prisutna u tvom životu.

Imaš pravo ne biti u društvu koje te vibracijski spušta i energetski troši.

Otpusti sada sve što te drži u mulju vlastitog postojanja i kreni gore gdje i pripadaš. Dopustio si sebi zaborav i to je u redu. Sada se podigni gdje pripadaš i zahvali na naučenoj lekciji.

U miru sa sobom i u jedinstvu sa Stvoriteljem, neka blaženstvo sada bude tu.

Izvor:atma.hr