Free Porn
xbporn
18.07.2024
NaslovnicaKutak+DuhovnostKako poslati sebi iscjeljujuću energiju – Obnovite i nadopunite svoju duhovnu energiju!

Kako poslati sebi iscjeljujuću energiju – Obnovite i nadopunite svoju duhovnu energiju!

Možete jesti svu najzdraviju hranu na svijetu i vježbati svaki dan, ali ako se niste obratili svom duhovnom jastvu, nikad nećete biti uistinu zdravi. Vaša duhovna energija vam daje taj blistav sjaj ili auru. Ako se osjećate iscrpljeno unatoč tome što dobro spavate, ako vam je teško pronaći radost iako sve u vašem životu ide dobro, to bi moglo biti zato što trebate obnoviti i nadopuniti tu duhovnu energiju. Snažan način je poslati sebi iscjeljujuću energiju. Svatko to može učiniti, a evo kako to funkcionira!

U svakom od nas je moć iscjeljivanja. Kad se porežemo, naše tijelo zacijeli ranu. Kada plačemo, naše srce i um počinju se smirivati ​​i mi se utješimo. Svi imamo ovu urođenu sposobnost iscjeljivanja unutar nas, samo se moramo sjetiti da je ona tamo.

Naša su tijela nevjerojatna umjetnička djela. Čak i dok sjedite i čitate ovo, stotine tisuća procesa se događa unutar vašeg tijela kako bi ono funkcioniralo uspješno.

Takav inteligentni stroj treba hranu, njegu i zaštitu, zbog čega je najvažnije dobro se hraniti, vježbati, biti na svježem zraku, unositi dovoljne količine vode i dovoljno spavati.

Ali mi imamo ovu drugu stranu koja se ne može zanemariti, duhovnu stranu koja se također treba njegovati.

Zapravo, možete jesti svu najzdraviju hranu na svijetu i vježbati svaki dan, ali ako se niste obratili svom duhovnom jastvu, nikad nećete biti uistinu zdravi.

Vaša duhovna energija proizlazi iz vašeg tijela i ona vam daje taj blistav sjaj ili auru. Možda ste svjedočili ovom sjaju ili auri na sebi ili drugima. Možda ste čak i osjetili da se iz vašeg lica emitira u svijet.

Vaša duhovna energija treba biti njegovana i zaštićena koliko i fizičko tijelo, ali vrlo često je zanemarena. Vrlo često se ne uspijevamo uskladiti s našim duhovnim ja i ne uspijevamo uistinu poštovati ovu našu energetsku stranu.

Ova naša energetska strana vlada našom intuicijom i naš je unutarnji kompas. Pomaže nam da se osjećamo povezano s nečim većim od nas i pruža nam vodstvo kroz život.

Ako se osjećate iscrpljeno unatoč tome što dobro spavate, ako vam je teško pronaći radost iako sve u vašem životu ide dobro, to bi moglo biti zato što trebate obnoviti i nadopuniti tu duhovnu energiju.

Ostali znakovi koji govore da trebate obnoviti svoju duhovnu energiju uključuju:

Osjećaj da niste na pravom mjestu ili kao da ne pripadate ovdje
Nedostaje vam životnog entuzijazma, iako postižete svoje ciljeve
Osjećate se kao da vam nedostaje svrha
Želite osjetiti, vidjeti i razumjeti život na dubljoj razini
Osjećate se tjeskobno
Snažan način obnavljanja ove duhovne energije je poslati sebi iscjeljujuću energiju.

Svatko to može učiniti, a evo kako to funkcionira:

Korak 1:

Pronađite mirno mjesto gdje vas ništa neće uznemiravati. Lezite ili sjednite uspravno na stolcu. Zatvorite oči i 5 puta duboko udahnite.

Budite sigurni da dišete duboko u trbuh, a ne samo u prsa.

Korak 2:

Držite ruke u molitvenom položaju i lagano pritisnite prste i dlanove. Dignite ruke tako da dodiruju središte vašeg čela ili trećeg oka, a zatim ih spustite tako da dodiruju vaš srčani centar.

Na području vašeg čela i prsa nalaze se dvije snažne čakre (treće oko i srčana čakra) i taj će pokret pomoći da se aktiviraju.

Korak 3:

Sada lagano počnite trljati ruke dok ne postignete neku vrstu topline. Položite desnu ruku preko središta srca i lijevu ruku preko pupka.

To su snažne čakre koje će se puniti kroz vaše ruke.

Korak 4:

Držite oči zatvorene i zamislite iscjeljujuću bijelu svjetlost koja iz vaših ruku prelazi u vaše tijelo. Vizualizirajte svjetlost koja teče kroz vaše tijelo i iscjeljuje vas, obnavlja i puni sve vaše energetske centre.

Zamislite svjetlost koja ide do vrhova nožnih prstiju i do samog vrha glave. Možete čak vizualizirati bijelo svjetlo koje zrači iz vašeg tijela i oblikuje zaštitni sjaj oko vas.

Korak 5:

Kada osjetite da ste primili dovoljno energije bijele svjetlosti, otvorite oči i lagano protresite ruke.

Ustanite i lagano protresite svoje tijelo ili se lagano rastegnite kako bi se pokrenula cirkulacija.

Korak 6:

Popijte veliku čašu vode i nastavite unositi dovoljnu količinu vode ostatak dana.

Ovo je vrlo brz i jednostavan način slanja iscjeliteljske energije vašem tijelu i pomoći će vam da odmah napunite svoju duhovnu energiju.

Za najbolje rezultate, iscjeljujte se svakodnevno najmanje tjedan dana, najmanje 15 minuta.

Izvor:atma.hr