Free Porn
xbporn
18.07.2024
NaslovnicaKutak+Kažite sami sebi svaki dan: “Bog me voli – bez obzira na...

Kažite sami sebi svaki dan: “Bog me voli – bez obzira na sve!”

Energija vama poznata kao Bog voli vas bezuvjetno bez obzira tko ste ili što ste učinili.

Vi ste osoba, no zapravo ste duša u fizičkom tijelu koja uči svoje lekcije; vi NISTE ta osoba u našem svijetu! Ovdje na Zemlji vi ste sačinjeni od energija prošlih života i uvjeta koje ste odabrali u ovoj inkarnaciji.

Energija vama poznata kao Bog voli vas bezuvjetno bez obzira tko ste ili što ste učinili. VI ste ti koji ne volite sebe, koji vidite sebe kao ništavne, slabe, ružne, needucirane.

Vrlo malo duša vidi sebe kao lijepe, snažne itd… stalno se ponižavate.

Gledate s visoka na one u zatvoru no te su duše na putu kao što ste i vi. Nitko nije bolji ili lošiji od vas, vi samo imate drugačije lekcije. Život je pun priča o onima koji su se promijenili u zatvoru i postali bolji ljudi!

Ista je priča s onima koji su bili ovisnici i koji su se iscijelili i postali terapeuti. Učite, rastete, ostavljate prošlost iza sebe i pokušavate napredovati.

Pojedinci će postići svoje ciljeve, drugi će krenuti ispočetka i napredovati, ali možda neće završiti svoje lekcije čime će se vratiti za još jednu rundu inkarnacije, no makar će znati da su pokušali.

Kažete da se osjećate sami na svom putu no svatko od vas uz sebe ima energiju Boga, ali vaše Niže Ja ne želi da to osjećate ili vidite! Kažite sami sebi svaki dan:“ Bog me voli bez obzira što se ja borim s osjećajima prema sebi.“

I nikada to nemojte zaboraviti. Vi ste duša na putu i jednoga ćete se dana vratiti kući bez obzira kakvo je bilo vaše putovanje.

Božja energija biti će tamo da vas pozdravi na povratku kući. Bog vas neće osuđivati, stoga ne bojte se i vratite se kući bez straha.

Vi ste voljeni, vjerujte u to i tako će biti!

MAITREYA

Izvor:atma.hr