Free Porn
xbporn
18.07.2024
NaslovnicaKutak+NAJBOLJI SAVJET SVIH VREMENA DAO JE AL PAĆINO: “Kad vas neko izda...

NAJBOLJI SAVJET SVIH VREMENA DAO JE AL PAĆINO: “Kad vas neko izda ili povrijedi, uradite ovo”

Ukoliko ste povređeni ili prevareni, primenite ovaj savet slavnog Al Paćina i život će vam odmah biti lepši

Ako ćemo već da slušamo tuđe savete, neka onda to bude savet Al Paćina. Zašto? Zato što je on za svojim osamdeset i kusur godina doživeo ono što većina nas neće ni za deset života.

Od stidljivog dečaka postao je pravi maloletnički delikvent. Soni, kako su ga zvali prijatelji, počeo je da puši s devet godina, konzumira lake droge i alkohol s trinaest, često je ulazio u tuče s drugim dečacima, a u srednjoj glumačkoj školi bežao je sa svih časova osim s engleskog, jer je voleo Šekspira.

Kada je navršio sedamnaest izbačen je iz škole, posvađao se s majkom i završio je na ulici. Možda bi se tih godina obeleženih siromaštvom i sam otisnuo u svet mafije da mu pozorište nije spasilo život. Glumio je po podrumima, raznosio poštu, čistio, vozio… Sve, samo kako bi sebi mogao da priušti časove glume, a nekada je znao i da spava na ulici.

A onda je iz ništavila izgradio sebe i postao neverovatno slavan. Njegov savet o tome kako reagovati kada vas neko izda ili prevari, već par godina je najčitaniji na internetu.

Evo o čemu je reč:

“Izdaja je sastavni deo života. Roditelji napušraju svoju decu, oni koji su se kleli na večnu ljubav preko noći postanu ravnodušni, muž ostavi ženu, sve ove situacije su deo životnog puta”, kaže on.

“Kada nas neko povredi važno je zapamtiti: To se nije dogodilo zato što smo mi krivi ili smo učinili nešto pogrešno. Kad pada kiša ne krivimo sebe, zatvorimo prozore i čekamo da loše vreme prođe.”

Čim ovo shvatite, postaćete imuni i mentalno jači. Ovim stavom bi trebalo češće da se vodimo. Ljudi previše vremena provode u traženju krivice u sebi, a to ne pomaže ni najmanje.

Kako odgovoriti kada vas neko izda i povredi?

Ne nakupljajte negativnu energiju, ne tražite objašnjenje i ne produbljujte raspravu. Rešenje je mnogo jednostavnije, evo kako to glumac objašnjava.

Ne trošim vreme na ljude koji su me povredili. Ne okrećem se za njima i ne razmišljam preterano o tim situacijama. Nemam vremena da mrzim one koji mene mrze, previše sam zauzet onima koji me vole.”