25.06.2024
NaslovnicaLifestyleSnažne žene su sa razlogom tako privlačne - One doživljavaju ljubav na...

Snažne žene su sa razlogom tako privlačne – One doživljavaju ljubav na 10 drugačijih načina

Snažna žena itekako zna da je briga o sebi neophodna i da isto tako same se zauzimaju za sebe, ne gledajući ko će ih spasiti ili odbraniti u datom trenutku. Jake žene su istovremeno i tople, otporne, lijepe ali i žestoke.

Predstavljamo vam deset razloga zašto jake žene drugačije pristupaju odnosima sa muškarcima:

1.Veza za njih nije spas: Jake žene ne ulaze u vezu, samo da ne bi bile ili ostale same. Nemaju nikakav skriven motiv kako bi stupile u odnos sa muškarcem, već to rade isključivo iz privlačnost i ljubavi.

Takođe, u vezi sa njom imate i slobodu i sigurnost, jer je ona sama sigurna u sebe i svijesna svojih kvaliteta.

2. Jake žene znaju šta žele: Tačno znaju šta žele pored sebe i šta ih ispunjava. Neće se upuštati u veze tek tako, već će dobro razmisliti i upoznati sebe prije nego što se nekome drugom istinski posvete.

Sa njom nećete gubiti vrijeme.

3. Odnos vide kao ravnopravan: Kao što očekuju od muškarca da da smisao njihovom životu, tako će i one biti u stanju da vam vrate isto. Ne traže nekoga od koga će imati koristi, već pored koga će njihov život dobiti na vrijednosti.

4. Umiju da se nose sa svojim emocijama: Emotivno su zrele i inteligentne, shodno tome sa njima je lako razgovarati. Nesuglasice sa njima se rješavaju na kulturan način. Ovakvi tipovi žena ne dozvoljavaju sebi da ih emocije preovladavaju i da imaju ishitrene reakcije.

5. Ne plaše se da iznesu ono što im smeta: Ukoliko se nešto dešava u odnosu što njoj ne prija, jasno će to reći. Ne plaši se razgovora niti rješavanja problema. Opcija stavljanja problema pod tepih za nju nije rješenje.

Jasno zna da ukaže šta joj smeta i ne prija.

6. Na odnos gledaju isključivo kao partnerski: Jaka žena traži partnera sa kojim će graditi stabilan život. Zajedno, kao tim. Ima očekivanja od sebe, ali i od partnera.

Njima je potreban neko sa kim će kvalitetno provoditi vrijeme i stvarati budućnost.

7. Nije pretjerano ljubomorna: Povjerenje je značajna stvar za jaku ženu. Ukoliko imate njeno povjerenje, cijenite to.

Takođe, dovoljno je svijesna sebe u svakom smislu, da bi priređivala ljubomorne scene i ispade.

8. Znaju da nije uvijek sve lako: Ne traže nekoga ko će ih grijati zimi, već sa kim će zajedno pobjediti oluje. Žele partnera ne samo koji će ih voljeti, već koji će ih dopuniti. Traže srodnu dušu.

9. Izbjegavaju negativnost: Pozitivnost je ono što želi. Vjerovatno je već dosta toga prošla kroz svoj život, da bi imala kraj sebe nekoga ko će je vući ka dnu. Uvijek je tu da riješi problem koji ima, ali neće tolerisati negativno ponašanje i toksičan odnos.

10. Ima svoje ciljeve i snove: Kako ima svoje ciljeve i želje, tako želi da imate i vi. Međusobna podrška je za nju jako važna. Želi da daje podršku stvarima na kojima radite. Isto tako, u njoj imate i dobru domaćicu ali i uspješnu poslovnu ženu.