Free Porn
xbporn
18.07.2024
NaslovnicaKutak+Suprotno od ljubavi nije mržnja, već ravnodušnost - Jasni znakovi ženske ravnodušnosti...

Suprotno od ljubavi nije mržnja, već ravnodušnost – Jasni znakovi ženske ravnodušnosti u braku

Nekim ženama nije problem biti u braku sa muškarcem prema kojem ne gaje jaka osjećanja.

Razlozi za takvo ponašanje mogu biti različiti, dosada, zbog interesa ili zato što žele ugoditi roditeljima. Ipak, kada se u vezi ili braku javi ravnodušnost kod žene, to nikako nije mala stvar. Postoje mnogi očigledni znakovi ženske ravnodušnosti koje muškarci ne primjećuju i ne pridaju im previše pažnje.

1. Kada žena počne da osjeća ravnodušnost prema svo mužu, ona prestaje da se interesuje za njega i njegovo raspoloženje. Više je ne zanima gdje i sa kim ide i sa kim provodi svoje vrijeme. Ona sa njim komunicira uglavnom kada joj nešto treba ili ako se nešto dogodilo što bi on trebao znati.

Oni spontani razgovori koji su prije postojali, postaju prava rijetkost.

2. Kada je žena ravnodušna prema muškarcu ona se više ne trudi da iznenadi svog muža, da mu udovolji ili da ga usreći. Više se ne boji da bi mogla bilo šta izgubiti.

3. Kada je žena ravnodušna ona može nestati na neko vrijeme, bez objašnjenja i vratiti se bez i malo griže savjesti i osjećaja krivice.

4. Kada se žena osjeća ravnodušno prema muškarcu, ne postoji ništa što je može uvrijediti. Čak i nepoštovanje i vrijeđanje od strane muškarca.

5. Kada je žena ravnodušna prema svom mužu, ona će bez problema, čak i pred njim, govoriti o drugim muškarcima. Samo je pitanje vremena kada će se ona okrenuti i otići jer je jasno da prema svom mužu više ne gaji nikakva osjećanja. 6. Ravnodušna žena više ne vidi ništa pozitivno u svom braku. Ona često govori negativno o svemu onome što joj je prije bilo važno.

Kada žena voli ona je u stanju preći preko svega i trpiti sve, ali kada žena postane ravnodušna, ništa više ne može u njoj probuditi onu ljubav koju je prije gajila prema svom mužu. Zato dragi muškarci budite oprezni i ne izazivajte ravnosušnost kod žene.