Free Porn
xbporn
18.07.2024
NaslovnicaKutak+Zašto neke žene u 40. izgledaju kao tinejdžerke, a druge 20 godina...

Zašto neke žene u 40. izgledaju kao tinejdžerke, a druge 20 godina starije: Na ovo možete da utičete!

Sa svakom godinom koja prolazi između žena istih godina razlika u izgledu može biti sve veća.

Neke žene koje su napunile 40 izgledaju upola mlađe, dok druge žene istih godina izgledaju i 10 ili 20 godina starije.

Evo u čemu je stvar!

1. Trend visokih jagodica

S obzirom na to da se izgled ljepotica iz devedesetih vratio u modu, mnoge poznate žene riješile su da hirurški poprave svoje “buckaste obraze”. Tokom procedure hirurg će zajedno sa masnim tkivom ukloniti i vaš prirodan, svjež izgled, pa tako žene u dvadesetim mogu da izgledaju mnogo starije i umornije…

2. Previše tretmana

Koža dama koje primenjuju previše tretmana na licu postaje neprirodna, gubi glatkoću, svežinu, i blistavost, i polako poprima izgled voštane figure. Izloženost velikom broju hemikalija i različitih proizvoda lako vodi do preranog starenja i pojave bora.

3. Stroge djete

Što više osoba kilograma izgubi, to lice postaje mršavije, obrazi upali… Dobija se stariji izgled, a bore postaju izraženije.4. Uloga šećera

Ljubav prema slatkišima s godinama može da rezultira podbulim izgledom, zapaljenjem, obešenom kožom i borama. Stvar je u tome što šećer podstiče proces glikacije, prilikom kojeg višak glukoze oštećuje kolagen i kožu čini neelastičnom, što ubrzava proces starenja.

5. Razvod

Ako je verovati stručnjacima, i razvod ostavlja posledice na ženskom licu. istraživanja pokazuju da razvedene žene izgledaju bar dve godine starije u odnosu na žene iz porodice koje su udate, slobodne ili čak udovice.

6. Antidepresivi

I stres značajno utiče na vizuelnu percepciju. Stručnjaci veruju da opuštanje mišića do kojeg dovode antidepresivi može biti razlog ubrzanog starenja.

Izvor:haber.ba