Free Porn
xbporn
18.07.2024
NaslovnicaKutak+Žena pored muškarca ili cvjeta ili vene - Muška energija bi mogla...

Žena pored muškarca ili cvjeta ili vene – Muška energija bi mogla direktno uticati na izgled žene

Da li ste nekada razmišljali o tome kako energija muškarca može uticati na ženu?

Da li ste primjetili da neke žene pored muškarca procvjetaju dok druge počinju da venu? Postoji veliki broj žena koje su prije braka bile prave ljepotice, a u braku su počele propadati. A kada su se razvele, mnoge su ponovo procvjetale.

Mnogi misle da je za to kriv način života, ali pokazalo se da za to nisu krive svakodnevne teškoće sa kojima se žena nosi već činjenica da joj se muškarac prestao diviti, smještiti joj se, hvaliti je i počeo se ponašati prema njoj kao prema komadu namještaja.

Ispričaću vam jednu priču koja može potvrditi ovu teoriju. Jedna moja prijateljica se zaljubila u svog radnog kolegu, ali je ubrzo saznala da on nije sloboda. Bio je tri godine u vezi sa svojom djevojkom sa kojom je živio. Moja prijateljica je gajila jake emocije prema njemu i nadala se da postoji šansa da budu zajedno jer još uvijek svoju vezu nije krunisao brakom.

Željela je znati kako izgleda njegova djevojka, pa se raspitala ko je i gdje radi. Saznala je da radi u jednom butiku pa smo nas dvije odlučile da odemo da je vidimo. Djevojka je izgledala nekako beživotno. Bila je blijeda i na njenom licu nije bilo osmijeha.

Zbog svoje mršave figure nekako je izgledala kao blijeda sjenka. Saznale smo njeno ime te smo odlučile potražiti je na društvenim mrežama. Bile smo iznenađene njenim fotografijama iz školskih dana. Činila se kao jako vesela djevojka, nasmijana u cvijetnim haljinama.

Prošlo je nekoliko mjeseci i moja prijateljica je napokon započela vezu sa radnim kolegom u koga se zaljubila, nakon što je on raskinuo sa svojom djevojkom. Bila je toliko srećna jer je napokon našla muškarca koji joj odgovara.

Ubrzo su se uselili zajedno i započeli zajednički život. Pokazalo se da je njen voljeni jako škrta osoba. Brojao joj je svaki dinar koji potroši. Uvijek joj je nalazio neke zamjerke i kritikovao je u svemu. Čak joj je počeo određivati šta će oblačiti i zabranio joj je da koristi parfem kako ne bi privlačila pažnju drugih muškaraca na sebe.

Pokazalo se da je život sa njim bio jako težak. Ubrzo je moja vesela i uvijek nasmijana prijateljica postala kopija svoje prethodnice. Od one vesele djevojke je ostala samo blijeda sjenka. Nakon godinu dana više nije mogla izdržati takav život i napustila je čovjeka o kojem je nekad sanjala.

Brzo je počela dolaziti sebi, oživljavati. U njen život se ponovo vratila radost, smijeh i sreća. “Sa muškarcem ti treba biti dobro, loše možeš živjeti i sama” rekla je jednom Merlin Monro i to je tačno. Drage žene, povremeno provjerite svoje stare fotografije i prisjetite se kakve ste nekad bile.

Uporedite sebe sad i onu koja ste bili nekad. Ako se te dvije slike mnogo razlikuju nemojte odmah kriviti godine, umor i ražiti razna opravdanja. Vaše srećno lice je pokazatelj sreće u braku. Prestanite kriviti godine i hormone za svoje probleme, možda to nema nikakve veze.

Nemojte dozvoliti sebi da postanete samo blijeda sjenka one djevojke koja ste bili nekada. Nemojte dozvoliti da ta djevojka nestane.