Free Porn
xbporn
17.07.2024
NaslovnicaLifestyleLjubav i veze"Pohvali ga, slab je na komplimente": 3 ženska gesta koja muškarce obaraju...

“Pohvali ga, slab je na komplimente”: 3 ženska gesta koja muškarce obaraju sa nogu

Žena ima tu moć da svojim šarmom i ženstvenošću zavedu muškarca za kojeg možda čak i misle da nemaju šanse.

Mnogi će reći da je potrebno da žena bude lijepa i zgodna da zavede muškarca. Ali, postoje neke dodatne stvari koje možete koristiti da fascinirate muškarca. Postoje neki gestovi koji indirektno daju do znanja muškarcu da je žena zainteresovana za njega.

Kako žene privlače muškarce? Najviše od svega muškarce privlače žene snažnog karaktera. Takve dame djeluju skromno, ali svoje emocije izražavaju vrlo intenzivno, ne štede se. Takvu ženu može da osvoji samo muškarac koji se zaista trudi.

1. Kvazi inicijativa. Čak i kada se žena ponaša potpuno neprikladno ili nezainteresovano za izgradnju odnosa, postoje neki zankovi kojima suptilno daje do znanja da je zainteresovana. Kada žena dozirano preuzima inicijativu u odnosu na muškarca, ona ga „hrani“.

Daje mu mogućnost da vidi da i sa njene strane ima nekih koraka, te se muškarac lakše opušta u ovoj situaciji i vjeruje da ga žena voli i da želi vezu sa njim. Iako on to sve žele, njeno interesovanje ipak treba provjeriti. Naročito ako je u pitanju lukava žena.

2. „Bilo je dobro“. Muškarci su gotovo zavisni od pozitivnih povratnih informacija od strane žene. Ukoliko su bili na sastanku i žena se javi da bi rekla da je sve bilo dobro, to će ostaviti jako dobar utisak na muškarca. Tada muškarčevo samopouzdanje ide uzlaznom putanjom.

Ako ga žena još pohvali, time povećava njegov osjećaj važnosti. Muškarcu prijaju pohvale i želi da ih čuje jo, zato nastavlja da se trudi još više. Zbog toga neki muškarci doslovno zatrpavaju svoje partnerke polonima, priređuju im nezaboravna iznenađenja i pokušavaju da sve pokažu boljim nego što zaista jeste.

I to sve zbog nekoliko pohvala. I žene uživaju u tome i kada dobiju povratnu informaciju vrlo savjesno rade na odnosu i brinu o tome kakav će utisak ostaviti. Trude se da budu najljepše za svog muškarca.

3. Blizina. Veoma važna stvar.

Fizička intimnost jedna je od možda najupečatljivijih i najmoćnijih metoda koje žene upotrebaljavaju na muškarcima. Muškarci i žene osjećaju jednaku potrebu za bliskošću, ali žene to češće mudro sakriju. Dame brinu o sebi i svom izgledu, a sve da bi bile zavodljive svojim muškarcima.

Čim žena pokaže muškarcu da je on privlači i fizički, on će još više početi da trči za njom i da se trudi oko nje. Cijeli paradoks leži u tome da žene ne interesuju muškarci koji ih mole za intimnost. One vole da uživaju sa onima koje i one moraju da osvoje.